Bosses blues och sagan om järnspettets återkomst

0 Comments

Howdy cowboys and cowgirls!

Byggservice Skåne bloggen är tillbaka. Sveriges bästa byggblogg som ofta handlar om allt annat än bygg. Men vafan, man kan ju inte bara älta om sitt jobb. En annan har ju ett privatliv också. Och Bosse också för den delen.

Bygga bra men sitta och ljuga bäst, som Bosse brukar säga när vi sitter i solen och bakar en snus under en av dagens många raster.

Men allt är inte frid och fröjd i lingonskogen. För ett par veckor sen märkte jag att Bosse var lite nere när vi satt och tjötade. Mina skämt som vanligtvis är makalöst roliga landade fel hos den molokne surkarten mittemot. Och inte ville han ha något snus, gubbtjyven.

Han satt helt enkelt och deppade som en gammal gnällspik.

I normala fall hade jag dängt till honom i röva med en spade, men en annan kan även vara finkänslig och visa speluppfattning deluxe, så jag la armen om Bosse och frågade hur det var med honom.

Han erkände då att han mycket riktigt var deppig. Det var frugan sa han.

Vad är det med frugan? undrade jag.

Hon är missnöjd, sa Bosse.

Missnöjd över vad? Ut med språket!

Bosse drog en djup suck och erkände att de nedre regionerna anropar Houston. Bosse fick inte upp den och frugan hans fick inte det hon ville.

Men som den gode vän jag är tipsade jag om ett litet mirakelpiller som skulle lösa alla Bosses problem. Beställ hem Kamagra 100mg så ska du se att det löser sig, sa jag.

Dagen efter regnade det och allt var blött och jävligt och surt. Förutom Bosse, han var solstrålen själv och kom till jobbet med ett leende som kunde platsa i en tandkrämsreklam.

Igår fick frugan se på en riktig trilogi, sa Bosse, och fyrade av ett varggrin.

Vad såg ni, frågade jag sömndrucken innan dagens första kaffe.

Bosse log från öra till öra:

– Sagan om järnspettets återkomst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *