En tripp till huvudstaden

0 Comments

Normalt sett bor och verkar vi på Byggservice Skåne i vårt sköna Skåneland, men förra veckan bestod av en avstickare upp till vår kungliga huvudstad Stockholm där en kund behövde hjälp. Detta var ett så stort och saftigt jobb, så att säga, så att vi helt enkelt inte kunde tacka nej.

Så vi packade in allt vi behövde och oss själva i bilarna och rullade upp till vår kund för att påbörja arbetet. Det var ett hårt jobb och vi kan inte säga jättemycket om var och hur vi jobbade samt vad vi byggde på grund av sekretesskäl. Men om vi säger såhär, det blev mycket jobb utomhus och det blev långa dagar och sena kvällar.

Efter ett par dagar gjorde vi en upptäckt gällande fastigheten som gjorde att vi var tvungna att tänka om. Det var ett fel som gjorde att jobbet blev mycket större än vad vi signat upp på från början och det skulle krävas ytterligare ett par dagars arbete.

Kunden rådfrågade oss kring vad vi skulle göra och vi sa att det bästa är att göra allt på en gång så att det är klart. Kunden litade på oss och vi satte fart. Vi märkte tidigt att vi inte hade med rätt verktyg för den typen av jobb vi skulle behöva utföra och vi saknade även ett par maskiner som skulle komma att behövas.

Som tur var hittade vi en väldigt bra butik på Gärdet som sålde verktyg Stockholm och även kunde hyra ut maskinerna som vi behövde. Det gick väldigt snabbt och smidigt och butiken hade väldigt bra service, så vi är supernöjda.

Med rätt grejer på plats kunde vi äntligen sätta fart med jobbet och kötta på. Vi blev klara sent på lördagskvällen och firade med en grillfest och några kalla pilsner. Dagen efter rullade vi hem till vårt sköna Skåneland igen efter en lyckad utflykt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.