Stockholm… igen!

0 Comments

Hej våra käraste läsare!

Nu har Byggservice Skåne lämnat vårt underbara sydliga landskap igen och begett sig upp på nordligare breddgrader. Det stämmer, kära läsare, vi har varit på besök i den kungliga huvudstaden igen. Stockholm alltså, om någon mot förmodan inte visste det.

Efter förra vändan där vi hittade verktyg sent i processen och kunde genomföra jobbet vi blivit bokade för samt extrajobb som dök upp så hade vi verkligen gjort hemläxan denna gång. Vi tog kontakt med ett företag som sysslar med maskinuthyrning stockholm och förhandsbokade vissa maskiner som vi inte visste om vi skulle behöva använda eller inte.

Detta kostade oss en liten slant men eftersom arbetet skulle ske under helgen och alla maskiner ändå stod hos företaget så fick vi en bra deal. Den slant vi betalade var helt klart värd det som en slags försäkring mot att något oförutsett skulle inträffa som gjorde att vi i sådana fall skulle vara i stort behov av maskiner som vi helt enkelt inte hade möjlighet att släpa med upp hela vägen från Skåne.

Denna försäkring var verkligen nödvändig skulle det visa sig eftersom oturen, eller vad man ska kalla det, var framme igen. Utan att tjalla för mycket kan vi väl säga att okvalificerad arbetskraft hade gjort arbetet före oss och detta påtalade vi för ägaren till stället där vi var och arbetade.

Ingen skugga ska falla över honom eftersom han nyss köpt det och fuskbygget var något som den tidigare ägaren till fastigheten hade orsakat. Detta fick vi med hjälp av rätt verktyg och rätt maskiner åtgärda och även denna gång lyckades vi.

Nu var det andra gången på kort tid som vi fick rädda upp ett projekt i Stockholm och man känner nästan för att skämta om att 08:or inte kan något. Även om det är osant och lite smått elakt så är det ändå så att man börjar undra. Vad är det för byggstandard vissa yrkesmän nöjer sig med? Herregud alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *