Ett större industrijobb

0 Comments

Hej alla glada läsare!

Nu är semestertiderna verkligen slut och här på Byggservice Skåne sliter vi för fullt dagarna i ända återigen. Sommaren var rolig med mycket sol och bad och trevliga grillkvällar där en och annan god köttbit åkte upp på grillen. Om sanningen så fram så slank en och annan kall dryck ned innanför västen också under de där sköna sommarkvällarna.

Men då var då och nu är nu. Och nu har vi verkligen fått jobb så det heter duga. Byggservice Skåne har blivit anlitade för att ta hand om ett stort bygge på en industri. Där ska vi montera fast många olika prylar, bland annat påkörningsskydd längs gångarna och väggarna i två nya byggnader som nyss smällts upp.

Detta är något som känns väldigt bra och det är också ett kvitto på att vårt företag gör saker och ting på rätt sätt. Detta jobbet har vi fått efter att chefen på industrin i fråga blivit rekommenderad att kontakta oss av en tidigare kund som var väldigt nöjd med vårt arbete. Denne kund råkade vara god vän med chefen och på den vägen är det.

Ibland ska man ha tur, men samtidigt förtjänar man ju att ha tur. Ingemar Stenmark sa väl något i den stilen?

Nåväl, arbetet har precis dragit igång och vi kommer ha att göra hela hösten, så därför har vi tyvärr fått tacka nej till många andra jobb under hösten. Även under våren och sommaren nästa år börjar vi bli fullbokade. Så ni som vill boka in oss bör göra det så fort som möjligt om ni vill hinna få hjälp under kommande år, för snart är vi fullbokade.

I och med att vi har så mycket att göra är förhoppningen att anställa fler så att vi kan tacka ja till ännu fler jobb. Men även det är en process och vi är inte riktigt där ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *