Ett uppdrag i Gävle!

0 Comments

Howdy alla cowboys and cowgirls där ute på prärien!

Nu har den här byggargubben varit ute på vägarna och levt rövare igen och jag ska ta och berätta för er alla om det senaste äventyret. Eder skribent blev kallad norrut på uppdrag att lägga industrigolv gävle på ett större företag.

Det var några år sedan jag gjorde det sist men för en gammal räv som varit med länge i spelet så var det ingen konst. Det gjorde lite ondare i ryggen än tidigare men som tur var hade jag min unge kollega Jesper med och han var betydligt smidigare och hade lättare att böja på knäna än den här gamle gubben.

Vi gjorde klart jobbet under en vecka och blev helt klara på fredag eftermiddag. Då bestämde vi oss för att boka in oss på ett hotell och se vad Gävle har att erbjuda under en helg, samtidigt som vi passade på att fira att vi jobbat hårt och utfört jobbet på ett bra sätt.

Efter att vi checkat in på ett flådigt hotell mitt i centrum begav vi oss mot en restaurang med cowboy-tema som Jesper hade fått tips om i någon app på sin telefon. När vi kom fram visade det sig vara väldigt populärt och vi fick stå i kö utanför i några minuter innan det fanns något bord ledigt.

Vi njöt av god mat och dryck och den här gamle gubben fick sig en ordentlig stek, vilket alltid smörjer kråset en fredagskväll.

Efter ett antal enheter alkohol i samband med maten fick Jesper och jag den briljanta idén att gå och titta på platsen där Gävlebocken brukar stå. Det var ett riktigt antiklimax måste jag säga eftersom det bara var en stor grönyta. Inget speciellt alls.

Gävle bjöd ändå på en trevlig helg och vi vilade upp oss ordentligt innan vi for hem till Skåneland igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *