Mina härliga helger!

0 Comments

Fredagar är alltid något speciellt för mig som snickare. Efter en vecka av hårt arbete är det underbart att kunna lämna verkstaden bakom mig och åka hem till min villa i Malmö. Men det bästa av allt är när jag kommer hem och kan hoppa ner i mitt spabad Malmö. Det är det ultimata sättet att slappna av efter en vecka av hårt arbete.

När jag är i spabadet tänker jag på ingenting annat än att njuta av det varma vattnet och det sköna bubblandet. Jag tänker inte på jobbet, inte på vad som måste göras i helgen eller vad som väntar mig på måndag morgon. Jag tänker bara på det ögonblicket och njuter av det.

Efter att ha njutit av spabadet brukar jag sätta mig ner och äta middag med min fru och våra barn. Vi pratar om våra veckor och vad som hänt. Vi planerar vad vi ska göra under helgen och bestämmer oss för vad vi ska äta. Det är en härlig tradition vi har och det är ett av de saker jag ser mest fram emot varje vecka.

Under lördagen brukar vi göra något roligt tillsammans som familj. Vi kan gå ut och äta lunch, besöka ett museum eller gå på bio. Ibland gör vi en utflykt till någon av de närliggande byarna eller städerna. Det är alltid roligt att upptäcka nya platser och se vad de har att erbjuda.

På söndagen brukar vi ta det lugnt. Vi vaknar sent, äter en härlig frukost och tittar på en film eller tv-serie tillsammans. Ibland går vi ut och tar en promenad eller spelar en match i trädgården. Det är en perfekt avslutning på veckan och ett bra sätt att förbereda sig för en ny vecka av hårt arbete.

Jag älskar att kunna åka hem till villan i Malmö och hoppa ned i spabadet. Det är det ultimata sättet att koppla av efter en vecka av hårt arbete. Och jag ser alltid fram emot nästa fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *